Een probleem met uw zwembad?

Wij proberen om steeds binnen 48h ter plaatse te zijn

Waarom zwembad-herstellingen.be

Herstellingen

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen en optimaliseren van alles dat met zwembaden te maken heeft. wij bouwen echter geen zwembaden maar bieden enkel de na-service.

Onze techniekers beschikken over een volledige duikuitrusting inclusief duikflessen. hierdoor zijn wij in de mogelijkheid om enkele herstellingen onderwater uit te voeren, zonder het zwembad leeg te pompen.

Tevens beschikken wij ook over een eigen koeltechnieker, hierdoor kunnen wij koeltechnische herstellingen meestal ter plaatsen en zeer snel verhelpen.

Altijd bij jou in de buurt

Onze 3 gespecialiseerde techniekers zitten goed verdeeld over Vlaanderen. Er is er altijd wel ééntje bij jou in de buurt.

Efficiënt

U contacteerd ons, wij doen de rest! Meestal vragen wij enkele foto's door te sturen via Whatsapp. Zo hebben wij zicht op de situatie en kunnen we de nodige voorbereidingen al treffen. Wilt u snel geholpen worden, dien dan meteen een aanvraag in via WhatsApp incl. enkele foto's.

wij beschikken over een grote voorraad aan vervangonderdelen, mocht er echter toch iets niet op stock zijn, dan kan dit door onze goede contacten bij onze leveranciers toch wel eens zeer snel gaan.

Wat wij voor u kunnen betekenen!

Technische herstellingen

Wij kunnen u helpen bij alle technische problemen die te maken hebben met zwembadtechniek, van een defecte filterpomp tot het koeltechnisch herstellen van uw warmtepomp of het onderwater herstellen van uw automatische afdekking

Verkoop en installatie

Bent u opzoek naar een nieuwe warmtepomp? U heeft nog geen automatische ontsmetting? Of u zwembad afdekking is aan vervanging toe? Wij komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bekijken.

Onderhoud

Ook het zomer en winterklaar maken van uw zwembad nemen graag op ons.

Zwembad afdekkingen

Partner Van T&A

Als partner van T&A, bieden wij de na-service voor uw zwembad afdekking. 

Om verspilling van (warm)water tegen te gaan, beschikken onze techniekers over een volledige duikuitrusting, zo kunnen we de meeste herstellingen onderwater uitvoeren.

LAmellen

Aandrijving

complete installatie

Problemen zijn op te lossen!

Heeft u een technische probleem, of gewoon een vraag? contacteer rechtstreeks één van onze techniekers.