Zwembad onderhoud: een vak apart

Uit een zwembad haal je het meeste plezier als je het goed onderhoudt. Wie in de zomer met een cocktail aan de zwembadrand zit, kijkt liever niet tegen kapotgevroren tegels aan. En niemand zit te wachten op een bad dat in het voorjaar groen uitgeslagen is van de algen. Een onderhoudsbeurt voor en na de winter hoort dan ook op de agenda te staan van elke zwembadbezitter. Veel kun je zelf doen, andere zaken besteed je beter uit aan mensen die hierin gespecialiseerd zijn. Onze zwembadtechnici’s zijn dagelijks op pad om problemen op te lossen en zorgen ervoor dat u kan blijven genieten van u zwembad. Maar nog beter dan problemen oplossen is ze voorkomen, en dat vraagt om goed onderhoud en daar kan u bij ons op rekenen.

Onze diensten

Zomerklaar maken

Wanneer de lente stilaan terug in het land komt en de temperaturen terug zachter worden, is dit de ideale moment om uw zwembad zomerklaar te laten maken.

Winterklaar maken

Wanneer de bladeren van de bomen vallen, weten we dat de winter niet ver af is. En wordt het tijd om uw zwembad winterklaar te laten maken.

Tussentijdse controle & onderhoud

Watercontrole is meer dan de pH en Chloor waardes meten, wanneer u uw water niet op punt krijgt, voeren wij een wateranalyse uit, zo kunnen we het probleem bij de oorzaak aanpakken.

onze expertise

Meten is weten !

snel ter plaatse

Wanneer u problemen heeft met uw zwembadwater, kan er best zo snel mogelijk worden ingegrepen voor dat nog erger wordt. Daarom zijn wij steeds snel ter plaatsen

onmiddellijke diagnose

Als eerste analyseren wij ter plaatsen uw zwembad water, hierdoor kunnen we perfect vaststellen wat het probleem is.

oplossing op maat

Na dat we de oorzaak hebben gevonden, dienen we precies de nodige producten toe, zo kan u na enkele dagen terug veilig zwemmen

Wenst u een afspraak