Over ons

Het onstaan

Zwembad-herstellingen.be

Onze firma of beter gezegd onze groep is ontstaan door 4 personen die gepassioneerd zijn door techniek en water.
De perfecte combinatie voor alles dat met zwembaden en de techniek er achter te maken heeft.

De passie voor techniek heeft ons gebracht waar we nu staan,  we zijn de voorlopers op automatische installatie’s. Door de ‘know how’ die we door de jaren heen hebben opgebouwd, hebben we al meerdere malen bewezen dat we pas echt op dreef komen waaronze concullega’s stoppen door het gebrek aan  ervaring.

Water of waterbehandeling is meer dan de pH en het chloor gehalte meten, en daar zijn wij ons maar zeker van bewust. Daarom hechten wij veel belang aan het volgen van cursussen en trainingen over water en waterbehandeling.

Zo kunnen wij onze klanten steeds eerlijk en correct advies geven, met een minimaal verbruik van chemicaliën Door de positieve feedback die we van onze klanten krijgen, blijven we er steeds 100% voor gaan en drijft het ons om continue kennis te blijven vergaren.

Hopelijk heeft u nu een beter zicht op wie wij zijn en wat wij doen. Hopelijk tot binnenkort!

    Ons Doel

Voor alle duidelijkheid, wij bouwen geen zwembaden.
Niet dat we dat niet kunnen, maar onze specialiteit is het herstellen en verbeteren van bestaande zwembaden en zwembadinstallaties, en daar zijn we goed in.

Door dat wij niet gebonden zijn aan langdurige bouwprojecten, kunnen wij zeer snel reageren. U als zwembad eigenaar wil natuurlijk zwemmen wanneer het eindelijk zomer is, en dat begrijpen wij. Gemiddeld zijn wij binnen de 48 uur ter plaatsen.

Ons doel is om iedereen met een defect zo snel mogelijk te helpen.
Een andere onderdeel van onze taak is de zwembadeigenaar zijn installatie leren kennen en leren gebruiken.

We merken nog vaak dat zwembadeigenaars hun zwembad niet kennen.

Dit ligt niet aan de eigenaar zelf, maar aan de zwembadbouwer, het is, of was, de taak van de zwembadbouwer om bij oplevering, de klant de nodige uitleg te geven hoe zijn installatie werkt en onderhouden moet worden.